Whatsapp
Mailen
Contact opnemen

De nieuwbouw stukadoor

Stucwerk

 • 18 jaar ervaring
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Hoogwaardige materialen
 • Flexibel: ook voor spoedklussen of in het weekend

Eersteklas stucwerk van muren en plafonds

Wilt u thuis uw wanden en plafond laten stucen? Door een erkend stukadoorsbedrijf dat eersteklas stucwerk aflevert? Dan kunt u terecht bij ‘de Nieuwbouw Stukadoor. Wij zorgen voor een nette afwerking bij mensen thuis en in nieuwbouwwoningen. Met stucwerk zorgen we voor het glad afwerken van uw wanden en plafond, sausklaar of behangklaar. We zijn namelijk dé expert wanneer het aankomt op stucwerk – waaronder Beton Ciré – en latex spuiten. Uw muren kunnen we dus ook van een kleur voorzien, dan bent u direct klaar. Bovendien geven wij 100% garantie op onze services. Voor een gratis offerte of extra informatie neemt u contact met ons op, of u leest eerst verder.

Gratis offerte aanvragen

  Topkwaliteit Stucwerk

  • 100% garantie
  • 7 dagen per week
  • Ruim 18 jaar ervaring
  • Zeer goede referenties en beoordelingen
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Snel en streeploos werken

  Wat is stucen?

  Stucen is een verzamelnaam voor het egaal maken van muren en plafonds. We omschrijven stucwerk als: een ondergrond waarbij een goede basis voor een mooie afwerking wordt gelegd. Dit kan kan latex of behang zijn, maar ook spack. Maar daarnaast wordt stucen ook als eindafwerking gebruikt. Zoals Beton Ciré waarbij de betonlook het beoogde eindresultaat is. Of bij gekleurde stuc, waarbij sausen niet meer nodig is. We maken daarom ook onderscheid tussen sausklaar en behangklaar stucwerk.

  Diensten van stukadoor

  Zijn uw muren scheef, krom, beschadigd of domweg niet mooi genoeg om te schilderen? Dit doet afbreuk aan uw interieur. Dat probleem lossen wij voor u op! Met ons stucwerk zorgen we ervoor dat uw wanden en plafonds vlak en glad zijn. Sausklaar of behangklaar, dat is aan u. ‘De Nieuwbouw Stukadoor’ is altijd snel beschikbaar, dus u kunt snel van mooie wanden en plafonds genieten. Natuurlijk kunnen wij het sausen ook voor onze rekening nemen. Dit doen we snel en netjes met latex spuiten voor een egale en streeploze dekking. Benieuwd naar ons totale dienstenpakket? Dat vindt u hieronder.

  Daarom ‘de Nieuwbouw Stukadoor’ inhuren

  Bent u op zoek naar een stukadoor, die snel maar netjes, de wanden en het plafond van uw huis kan stucen? Wij zijn dé expert als het aankomt op stucwerk, Beton Ciré en latex spuiten. Zo zorgen we voor een afwerking naar wens – glad of met structuur – in een kleur naar keuze. Uw huis wordt voorzien van een afwerkingsniveau van topkwaliteit. Zo beschikt u over de perfecte basis voor uw inrichting. En kunt u ook rekenen op de volgende pluspunten.

  • 100% garantie
  • 7 dagen per week
  • Ruim 18 jaar ervaring
  • Zeer goede referenties en beoordelingen
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Snel en streeploos werken

  Behangklaar stucwerk

  Er zijn twee soorten stucwerk behangklaar en sausklaar. Wij kunnen beiden voor u verzorgen. Het verschil tussen behangklaar en sausklaar stucwerk is het afwerkingsniveau. Dit is bij behangklaar stucwerk aanzienlijk ruwer met her en der een gaatje, maar wel recht en vlak. Het is dus prima geschikt voor een dikke behangsoort of als ondergrond voor spackspuiten. In nieuwbouwhuizen is dit de standaard afwerking.

  glad stucwerk

  Sausklaar stucwerk

  Sausklaar stucwerk is veel gladder dan behangklaar stucwerk. Dit is te danken aan de extra afwerklaag. Hierdoor is het ook geschikt om direct overheen te schilderen met een verfroller of om te spuiten met latex. Vooral met latex spuiten kan zo een spectaculair effect worden bereikt. Dit is te danken aan de contactloze overbrenging waardoor de latex structuurloos en egaal op het oppervlak wordt overgebracht.

  Waarom stucen?

  De basis van een interieur wordt gevormd door de vloer, wanden en het plafond. Dit zijn grote oppervlakken, die zowel qua uiterlijk als kleur een grote impact op uw interieur hebben. Mooie muren en plafonds die zijn afgewerkt met eersteklas stucwerk zorgen voor een luxueuze uitstraling. Dat is de meerwaarde van stucen, omdat u zo de perfecte uitgangspositie voor al uw interieurplannen realiseert.

  glad stucwerk

  Verschillende structuren mogelijk

  Mooie glad gestucte muren maken altijd impact op een ruimte. Maar er zijn ook andere opties. Zo kunnen muren en wanden behalve glad ook van ruwer stucwerk worden voorzien met spachtelputz. Door de keuze uit verschillende korrelgroottes krijg je zo steeds een andere uitstraling. Beton Ciré geeft weer een heel ander effect. Hiermee geven we uw wanden een industriële betonlook, in betongrijs of met een kleur. Natuurlijk kunnen we de muren na het stucen altijd voor u afwerken met latex spuiten. U kiest een favoriete afwerking en wij zorgen voor eersteklas stucwerk.

  Wanden en plafond stucen: gratis offerte

  Wilt u thuis de muren en het plafond laten stucen? Wij zijn altijd snel beschikbaar en zorgen ervoor dat uw huis wordt voorzien van eersteklas stucwerk. Dit kunnen wij ook voor u spuiten in een kleur naar keuze. Meer informatie? Voor een gratis offerte neemt u contact. Pak hiervoor de telefoon en bel 020-2445955. Of laat een bericht achter op het contactformulier of de mail info@denieuwstukadoor.nl. Wij zorgen voor een snelle reactie.

  Wat klanten zeggen

  Testimonials

  De Nieuwbouw Stukadoor
  5.0
  Gebaseerd op 11 beoordelingen
  powered by Google
  TrshLokiTrshLoki
  17:28 04 Apr 22
  Goed personeel, goede vakmanschap, zeker een aanrader om hier heen te gaan.
  Hidde BoersmaHidde Boersma
  15:16 04 Apr 22
  Het werk was mooi op tijd af, en de kwaliteit is uitstekend. Prima bedrijf!
  Nicolet BruinsNicolet Bruins
  17:35 01 Apr 22
  Boris is een kundige stukadoor/schilder. We hebben hem al bij veel mensen aanbevolen en iedereen is tevreden
  Rogier ModderkolkRogier Modderkolk
  18:04 29 Mar 22
  Na een aantal mindere ervaringen bij andere bouwbedrijven werd ik getipt over de Nieuwbouw Stukadoor. Wat een verademing!Erg prettig contact, afspraken die worden nagekomen en bovenal een fantastisch resultaat. We genieten er dagelijks van. Boris en zijn team hebben mijn verwachtingen overtroffen.
  Niels KruitboschNiels Kruitbosch
  14:37 07 Mar 22
  Echte gezellige vakmannen bij dit bedrijf. Snel een afspraak gemaakt voor binnen- en buitenstucwerk voor mijn woning. Resultaat was heel netjes en de prijs niet te duur.
  js_loader

  De nieuwbouw stukadoor

  Bekijk ook

  Raapwerk

  Wij maken uw muren en plafonds strak en recht doormiddel van raapwerk voor de beste look.

  Gevel stucen

  Wij stucen de gevel en/of buitenmuur van uw woning zodat deze eruit ziet als nieuw.

  Latex spuiten

  Voor een gegarandeerd streeploos en glad resultaat kun u uw muren, plafonds en andere wanden laten latex spuiten.