Whatsapp
Mailen
Contact opnemen

Raapwerk

 • 18 jaar ervaring
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Hoogwaardige materialen
 • Flexibel: ook voor spoedklussen of in het weekend

Raapwerk | Snel en voordelig

Met raapwerk maakt de stukadoor ruwe oppervlakken glad. Zoals gemetselde muren of muren en plafonds met een korrelstructuur. Daarnaast is het dé manier om enigszins kromme muren recht te maken. Heeft u thuis al een muur of plafond in gedachten om vlak en waterpas te laten maken? ‘De Nieuwbouw Stukadoor’ helpt u hiermee. Zo ontstaat de ideale ondergrond voor de afwerking van uw keuze. Wilt u deze schilderen, behangen, spuiten of iets anders? Voor meer informatie over wat raapwerk is en wat de kosten zijn neemt u vrijblijvend contact op.

Gratis offerte aanvragen

  Topkwaliteit Stucwerk

  • 100% garantie
  • 7 dagen per week
  • Ruim 18 jaar ervaring
  • Zeer goede referenties en beoordelingen
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Snel en streeploos werken

  Wat is raapwerk?

  Raapwerk is een stuctechniek waarbij de stukadoor een wand of plafond vlak en recht maakt met een laag gips of kalkspecie. Zo kan een muur met korrelstructuur, een scheve muur of een gemetselde muur worden voorzien van een glad uiterlijk. Wanneer uw wanden en plafond vlak gestuct zijn met raapwerk, geeft dit uw huis direct een heel andere uitstraling. Bovendien heeft u dan direct een geschikte ondergrond voor de afwerking van uw voorkeur. Kiest u voor schilderen, behangen, spuiten of iets anders?

  De mogelijkheden van raapwerk

  Met raapwerk maakt de stukadoor ruwe oppervlakken glad. Dit geeft u de mogelijkheid om een plafond dat vaak standaard van een korrelstructuur wordt voorzien vlak te maken, ook de kieren tussen de betonplaten worden dan netjes opgevuld. Zo ontstaat een volledig vlak plafond dat gegarandeerd voor een wauw-effect en een luxueuze uitstraling zorgt. Dit geldt natuurlijk ook voor de (buiten)muren. Wanneer wordt gekozen voor gips heeft dat zelfs nog een extra voordeel. Gips werkt namelijk vochtregulerend, waardoor het ook in een vochtige ruimte als een badkamer toe te passen is. Wij voorzien u graag van advies.

  Daarom naar ‘de Nieuwbouw Stukadoor’.

  Heeft u thuis een muur of plafond met een ruw oppervlak, die u graag van een glad en vlak uiterlijk wilt laten voorzien? Dan kunnen wij u helpen. Want met de raapwerk techniek is dat voor ons geen enkel probleem. Bovendien zijn we altijd snel beschikbaar, dus u kunt snel genieten van een glad en strak afgewerkte muren en plafonds in uw woning. Kies daarom voor ‘de Nieuwbouw Stukadoor’ dan bent u ook nog eens verzekerd van de volgende voordelen:

  • 100% garantie
  • 7 dagen per week
  • Snel en streeploos werken
  • Ruim 18 jaar ervaring
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Zeer goede referenties en beoordelingen

  raapwerk

  Ruw oppervlak laten gladmaken? Bel ons.

  Zoekt u een stukadoor voor het glad maken van een muur of plafond? Neem dan contact met ons op en maken deze met raapwerk glad en waterpas! Wij zijn bereikbaar op 020-2445955. Of stuur ons een bericht via het contactformulier of per mail info@denieuwstukadoor.nl, dan hoort u snel van ons.

  Wat klanten zeggen

  Testimonials

  De Nieuwbouw Stukadoor
  5.0
  Gebaseerd op 11 beoordelingen
  powered by Google
  TrshLokiTrshLoki
  17:28 04 Apr 22
  Goed personeel, goede vakmanschap, zeker een aanrader om hier heen te gaan.
  Hidde BoersmaHidde Boersma
  15:16 04 Apr 22
  Het werk was mooi op tijd af, en de kwaliteit is uitstekend. Prima bedrijf!
  Nicolet BruinsNicolet Bruins
  17:35 01 Apr 22
  Boris is een kundige stukadoor/schilder. We hebben hem al bij veel mensen aanbevolen en iedereen is tevreden
  Rogier ModderkolkRogier Modderkolk
  18:04 29 Mar 22
  Na een aantal mindere ervaringen bij andere bouwbedrijven werd ik getipt over de Nieuwbouw Stukadoor. Wat een verademing!Erg prettig contact, afspraken die worden nagekomen en bovenal een fantastisch resultaat. We genieten er dagelijks van. Boris en zijn team hebben mijn verwachtingen overtroffen.
  Niels KruitboschNiels Kruitbosch
  14:37 07 Mar 22
  Echte gezellige vakmannen bij dit bedrijf. Snel een afspraak gemaakt voor binnen- en buitenstucwerk voor mijn woning. Resultaat was heel netjes en de prijs niet te duur.
  js_loader

  De nieuwbouw stukadoor

  Bekijk ook

  Raapwerk

  Wij maken uw muren en plafonds strak en recht doormiddel van raapwerk voor de beste look.

  Gevel stucen

  Wij stucen de gevel en/of buitenmuur van uw woning zodat deze eruit ziet als nieuw.

  Latex spuiten

  Voor een gegarandeerd streeploos en glad resultaat kun u uw muren, plafonds en andere wanden laten latex spuiten.