Whatsapp
Mailen
Contact opnemen

Spackspuitwerk

 • 18 jaar ervaring
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Hoogwaardige materialen
 • Flexibel: ook voor spoedklussen of in het weekend

Spackspuitwerk | Snel en voordelig

Zoekt u een stukadoor voor spackspuitwerk op uw muren en plafond? Dan gaat u natuurlijk naar ‘de Nieuwbouw Stukadoor’. Wij beheersen deze techniek als geen ander. Heeft u een (nieuwbouw)huis dat u snel en voordelig van een nette afwerking wilt laten voorzien? Dan is spackspuitwerk een uitstekende keuze. Door de mogelijkheid om te variëren in korrelgrootte en korreldichtheid, heeft u ook nog eens genoeg te kiezen qua uiterlijk. Wilt u een glad of liever een grover uiterlijk? Met spackspuitwerk kunt u alle kanten op. Meestal wordt gekozen voor wit maar een kleur is ook mogelijk. Wilt u meer informatie over spackspuiten? Neem dan gerust contact op voor advies of een gratis offerte.

Gratis offerte aanvragen

  Topkwaliteit Stucwerk

  • 100% garantie
  • 7 dagen per week
  • Ruim 18 jaar ervaring
  • Zeer goede referenties en beoordelingen
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Snel en streeploos werken

  Wat is spackspuitwerk?

  Spackspuiten is een snelle methode om uw huis af te werken. Hierbij wordt er een toplaag met een korrelstructuur op uw wanden en/of plafond gespoten. Dit kan een fijne of grovere korrel zijn met een hoge of lage dichtheid. U heeft hierbij dus veel keuze om iets van uw smaak te vinden. Spackspuitwerk is vaak wit, maar is ook in kleur verkrijgbaar. Doordat het gespoten wordt is het minder arbeidsintensief dan handmatig stucen en daardoor ook voordeliger.

  Glad of grof spackspuitwerk

  Spackspuitwerk heeft een korrelstructuur, waardoor het niet zo glad is als stucwerk. Dit kan soms een dilemma zijn omdat spackspuiten goedkoper is. Gelukkig kan bij spackspuitwerk met het uiterlijk worden gespeeld. Zo krijgt u met een hele fijne korrel en een hoge dichtheid gegarandeerd ook een heel strak en behoorlijk glad eindresultaat. Met een grove korrel krijgt u weer een heel ander effect. Zeker wanneer u dan ook voor een lage dichtheid kiest. Als specialist weten wij als geen ander welke effecten mogelijk zijn. We voorzien u graag van advies.

  Spackspuiten? Naar ‘de Nieuwbouw Stukadoor’.

  Wilt u thuis uw wanden en/of plafond laten spackspuiten tegen een scherp tarief? Wij zijn altijd snel beschikbaar en zorgen voor een eersteklas afwerking van uw huis. Of u nu glad of ruw spackspuitwerk op uw muren wilt, wij zorgen ervoor dat het in orde komt. Wanneer u kiest voor ons stukadoorsbedrijf kunt u bovendien rekenen op de volgende voordelen.

  • 100% garantie
  • 7 dagen per week
  • Snel en streeploos werken
  • Ruim 18 jaar ervaring
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Zeer goede referenties en beoordelingen

  De

  Uw huis laten spackspuiten? Bel voor informatie.

  Voor het spackspuiten van de wanden en plafonds van uw woning neemt u vrijblijvend contact met ons op. Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@denieuwstukadoor.nl, dan hoort u snel van ons. Of pak de telefoon en bel ons op 020-2445955 voor direct contact.

  Wat klanten zeggen

  Testimonials

  De Nieuwbouw Stukadoor
  5.0
  Gebaseerd op 11 beoordelingen
  powered by Google
  TrshLokiTrshLoki
  17:28 04 Apr 22
  Goed personeel, goede vakmanschap, zeker een aanrader om hier heen te gaan.
  Hidde BoersmaHidde Boersma
  15:16 04 Apr 22
  Het werk was mooi op tijd af, en de kwaliteit is uitstekend. Prima bedrijf!
  Nicolet BruinsNicolet Bruins
  17:35 01 Apr 22
  Boris is een kundige stukadoor/schilder. We hebben hem al bij veel mensen aanbevolen en iedereen is tevreden
  Rogier ModderkolkRogier Modderkolk
  18:04 29 Mar 22
  Na een aantal mindere ervaringen bij andere bouwbedrijven werd ik getipt over de Nieuwbouw Stukadoor. Wat een verademing!Erg prettig contact, afspraken die worden nagekomen en bovenal een fantastisch resultaat. We genieten er dagelijks van. Boris en zijn team hebben mijn verwachtingen overtroffen.
  Niels KruitboschNiels Kruitbosch
  14:37 07 Mar 22
  Echte gezellige vakmannen bij dit bedrijf. Snel een afspraak gemaakt voor binnen- en buitenstucwerk voor mijn woning. Resultaat was heel netjes en de prijs niet te duur.
  js_loader

  De nieuwbouw stukadoor

  Bekijk ook

  Raapwerk

  Wij maken uw muren en plafonds strak en recht doormiddel van raapwerk voor de beste look.

  Gevel stucen

  Wij stucen de gevel en/of buitenmuur van uw woning zodat deze eruit ziet als nieuw.

  Latex spuiten

  Voor een gegarandeerd streeploos en glad resultaat kun u uw muren, plafonds en andere wanden laten latex spuiten.