Whatsapp
Mailen
Contact opnemen

Nieuwbouw

Nieuwbouw stukadoor

Snel een vakkundige stukadoor nodig voor stucwerk in een nieuwbouw woning of kantoorpand? Bel de Nieuwbouw Stukadoor voor stucwerk, spackspuitwerk en latex spuiten.

 • 100% garantie
 • 7 dagen per week
 • Ruim 18 jaar ervaring
 • Zeer goede referenties en beoordelingen

Nieuwbouw stucwerk

Bent u ingeloot bij een nieuwbouw project? Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. De Nieuwbouw Stukadoor helpt u graag bij de afwerking van uw nieuwe huis. Zo kunt u er zo snel mogelijk in. Nieuwbouw woningen worden namelijk casco opgeleverd, daar moet echt nog wel het één en ander aan worden afgewerkt. Muren zijn lang niet altijd direct overschilderbaar of geschikt om te behangen. Ook de plafondplaten zijn vaak nog gewoon zichtbaar. Dit is waar wij u helpen met eersteklas stucwerk. Wilt u uw stucwerk sausklaar of behangklaar? Geef uw wensen door, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

Nieuwbouw spackspuitwerk

Spackspuitwerk in nieuwbouw is een populaire en snelle methode. Zo kan een nieuwbouw huis in korte tijd worden afgewerkt. Hierbij worden wanden en/of plafonds bespoten met een toplaag met een korrelstructuur. Er zijn diverse grootten korrels en ook de dichtheid waarmee deze gespoten worden kan naar wens worden aangepast. Dit maakt spackspuitwerk veelzijdig omdat een fijne korrel met een grote dichtheid een heel ander effect geeft als een grote korrel met een lage dichtheid. Hierdoor heeft u veel keuze om uw wanden en plafond naar uw smaak aan te laten passen. De standaardkleur van spackspuitwerk is wit, maar het is ook in andere kleuren verkrijgbaar. Een voordeel van spackspuitwerk ten opzichte van stucen is dat het minder arbeidsintensief is en dus goedkoper.

Stukadoorsbedrijf ‘De Nieuwbouw Stukadoor’

Voor nieuwbouw stucwerk, spackspuitwerk of latex spuiten neemt u contact op met ons stukadoorsbedrijf. Wij voorzien u snel van een eersteklas afwerking in uw nieuwe huis. Ook bent u ook verzekerd van de volgende pluspunten:

 • 100% garantie
 • 7 dagen per week
 • Ruim 18 jaar ervaring
 • Zeer goede referenties en beoordelingen
 • Volledig gecertificeerd en verzekerd
 • Snel en streeploos werken

stukadoor aan het werk

Latex spuiten in nieuwbouw

Wilt u uw muren laten schilderen? Ook in nieuwbouw is latex spuiten door een stukadoor een uitkomst. Dit is sneller dan verven met een roller en dus voordeliger. Daarnaast wordt de latex structuurloos op het oppervlak gespoten doordat er geen roller aan te pas komt. Het spuiten van latex gebeurt bovendien streeploos en gelijkmatig wat een zeer mooi effect geeft op een glad gestucte muur. Omdat het in principe op elke ondergrond toepasbaar is, is het ook een veelzijdige methode.

Gratis offerte stukadoorsbedrijf

Zoekt u een ervaren stukadoorsbedrijf voor stucwerk, spackspuitwerk of latex spuiten in nieuwbouw? Bel ons voor een gratis offerte op 020-2445955, gebruik ons contactformulier of mail naar info@denieuwstukadoor.nl.

Wat klanten zeggen

Testimonials

De Nieuwbouw Stukadoor
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
TrshLokiTrshLoki
17:28 04 Apr 22
Goed personeel, goede vakmanschap, zeker een aanrader om hier heen te gaan.
Hidde BoersmaHidde Boersma
15:16 04 Apr 22
Het werk was mooi op tijd af, en de kwaliteit is uitstekend. Prima bedrijf!
Nicolet BruinsNicolet Bruins
17:35 01 Apr 22
Boris is een kundige stukadoor/schilder. We hebben hem al bij veel mensen aanbevolen en iedereen is tevreden
Rogier ModderkolkRogier Modderkolk
18:04 29 Mar 22
Na een aantal mindere ervaringen bij andere bouwbedrijven werd ik getipt over de Nieuwbouw Stukadoor. Wat een verademing!Erg prettig contact, afspraken die worden nagekomen en bovenal een fantastisch resultaat. We genieten er dagelijks van. Boris en zijn team hebben mijn verwachtingen overtroffen.
Niels KruitboschNiels Kruitbosch
14:37 07 Mar 22
Echte gezellige vakmannen bij dit bedrijf. Snel een afspraak gemaakt voor binnen- en buitenstucwerk voor mijn woning. Resultaat was heel netjes en de prijs niet te duur.
js_loader

Nu offerte aanvragen

  Topkwaliteit Stucwerk

  • 100% garantie
  • 7 dagen per week
  • Ruim 18 jaar ervaring
  • Zeer goede referenties en beoordelingen
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Snel en streeploos werken

  De nieuwbouw stukadoor

  Bekijk ook

  Raapwerk

  Wij maken uw muren en plafonds strak en recht doormiddel van raapwerk voor de beste look.

  Gevel stucen

  Wij stucen de gevel en/of buitenmuur van uw woning zodat deze eruit ziet als nieuw.

  Latex spuiten

  Voor een gegarandeerd streeploos en glad resultaat kun u uw muren, plafonds en andere wanden laten latex spuiten.